Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera naciowego i białej kapusty

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 szt
cebula 3 szt
seler naciowy 4 kawałki
majonez tradycyjny
papryka czerwona 1 szt
pomidor 2 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera naciowego i białej kapusty

Kapustę białą kroimy dość drobno , dodajemy do niej pokrojoną w kosteczkę cebule - solimy i odstawiamy. Seler naciowy kroimy w kosteczkę tak samo traktujemy czerwoną paprykę . Warzywa do dajemy do kapusty. Mieszamy wszystko razem. Na koniec dodajemy pokrojone pomidory w dość dużą kostkę. Lekko mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 09.12.2013 18:36
smaczna surowka
Patriszja
Patriszja 09.12.2013 08:31
mmmmmm palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak