Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z kiełbasą i mozzarellą

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 2 garście
kiełbasa wiejska 20 dag
Musztarda francuska Prymat
mozzarella
olej lniany
cebula czerwona 1 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z kiełbasą i mozzarellą

Roszponkę myjemy , osuszamy w wirówce do sałaty i rozkładamy na talerzach. Ser mozzarella kroimy w średniej wielkości kawałki i układamy na sałacie. Kiełbasę wiejską kroimy w plasterki i grillujemy na patelni grillowej , układamy na sałacie. Cebulę czerwoną obieramy i kroimy w piórka, posypujemy sałatę cebulę . Całość kropimy olejem lnianym , solimy i doprawiamy pieprzem . Wykańczamy musztardą francuską. Podajemy zaraz po zrobieniu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 20.12.2016 21:44
super sałatka
aisza1 01.12.2013 12:16
pyszna kolacja
Joannasz3190 01.12.2013 11:30
Super danie :)
V_kuchareczka 01.12.2013 11:06
smakowicie to wygląda
noninka77 01.12.2013 10:56
bardzo ładnie podane:)
Paolcia 01.12.2013 09:19
mmm bardzo apetyczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak