Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tosty zapiekane z kukurydzą, pomidorem i szynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 1 opakowanie
kukurydza 1 puszka
pomidor 2 sztuki
ser żółty 1 kostka
szynka 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: tosty zapiekane z kukurydzą, pomidorem i szynką

Kroki postępowania

1
Nagrzewamy urządzenie do zapiekania. Przygotowujemy :chleb tostowy, otwieramy kukurydzę, ser żółty kroimy w plastry, pomidora kroimy w plastry i szynkę lub kiełbasę wiejską.
Krok 1 - tosty zapiekane z kukurydzą, pomidorem i szynką foto
2
Produkty układamy na chlebie tostowym w następującej kolejności: kiełbasa-kukurydza-pomidor-żółty ser. Zamykamy urządzenie i pieczemy około 2 minut.
Krok 2 - tosty zapiekane z kukurydzą, pomidorem i szynką foto
3
Po upieczeniu podajemy z sosem czosnkowym lub majonezowo - keczupowym.
Krok 3 - tosty zapiekane z kukurydzą, pomidorem i szynką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 04.12.2013 07:45
pyszne tosty
Malinka 28.11.2013 17:34
Zjadłabym ze smakiem:)
Róża1 27.11.2013 22:40
przepyszna kolacja :-)
Monika10 27.11.2013 22:25
fajne tościki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak