Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka w boczku i rozmarynie na sałatce z jabłek
Kroki postępowania
Namoczyć rodzynki w gorącej wodzie;
Włączyć piekarnik ustawiając temp. na 200 stopni;
pierś z kurczaka (ilość wg uznania) | |
rozmaryn świeży | 4 gałązki |
sól do smaku | |
czosnek | 2 ząbki |
jabłko kwaśne | 1 szt |
roszponka | 200 g |
rodzynki | 50 g |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1/2 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt mała |
papryczka chili | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: