Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z ryżem
2 szaszetki ryżu ugotować wg przepisu. Odlać wodę. Ryż połączyć z przecierm pomodorowym, doprawić pieprzem i solą.
mięso gulaszowe | 1 kg |
marchew | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
czosnek | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
woda | 200 ml |
kostka rosołowa | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
przecier pomidorowy | 1 szt |
ryż | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: