Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z kremem i owocami
Po tym czasie rozwałkowujemy na podsypanym mąką blacie na grubość około 4-5 mm. Przygotowujemy szklankę o średnicy trochę większej niż nasze metalowe foremki. Wykrawamy nią kółka, które wkładamy do foremek. Lekko dociskamy ciasto do foremki.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i w temperaturze 180 stopni pieczemy około 20 minut, babeczki powinny ładnie się zarumienić.
Budyń przyrządzić tak jak napisano na opakowaniu. Do gorącego dodać żółtko i dokładnie wymieszać. Ostudzony budyń utrzeć z masłem.
Masą wypełnić ostudzone kruche babeczki.
Brzoskwinie odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć na masie.
Czekoladę rozpuścić i polać nią babeczki.
Smacznego!:)