Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
olej 3 łyżki
woda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką

Kapustę pekińską i rzodkiewki kroimy w cienkie paski. Sos koperkowo-ziołowy łączymy z wodą i olejem i polewamy surówkę. Całość dobrze mieszamy i odkładamy na ok 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 20.10.2013 19:29
Uwielbiam taką surówkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak