Przepis i sposób przygotowania na: Kokoski
Wystudzony biszkopt pokroić na części.
Masło rozpuścić z mlekiem dodać kakao, cukier i gotować stale mieszając ok 2 minut.
Pokrojone biszkopty obtaczać w polewie i kokosie.
jajko | 7 szt |
cukier kryształ | 17 dkg |
mąka | 17 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
masło | 20 dkg |
kakao | 4 łyżki |
cukier puder | 1 szkl |
mleko | 3 łyżki |
wiórki kokosowe | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: