Składniki:
pierś z indyka | mała |
buraki | 3 szt |
orzechy włoskie | 200 g |
cebula | 3 duże |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | |
olej | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
estragon | 0,5 łyżeczki |
pierś z indyka | mała |
buraki | 3 szt |
orzechy włoskie | 200 g |
cebula | 3 duże |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | |
olej | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
estragon | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: