Składniki:
ciasto filo | 1 |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/2 |
koperek | 2 łyżki |
sok z cytryny | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
masło do smarowania ciasta | |
por | 1 |
jajko | 1 |
orzechy włoskie | 3 |
filet z dorsza | 400 g |
ciasto filo | 1 |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/2 |
koperek | 2 łyżki |
sok z cytryny | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
masło do smarowania ciasta | |
por | 1 |
jajko | 1 |
orzechy włoskie | 3 |
filet z dorsza | 400 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: