Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

„Zupa Fiony”

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 1 opakowanie
cukinia 25 dag
ziemniak duży 2 szt.
woda 1 litr
sól, pieprz
szczypior
grzanki
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: „Zupa Fiony”

Wykonanie:
W niewielkiej ilości oliwy obsmażamy szpinak i startą cukinię. Dolewamy wodę dodajemy pokrojone w drobną kostkę ziemniaki, cebulę doprawiamy i gotujemy około ½ godziny. Następnie miksujemy i podajemy z drobno posiekanym szczypiorkiem i grzankami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Christopher 14.10.2013 23:30
Świetna ta szpinakowa z dodatkiem cukinii i reszty .
sasanka 14.10.2013 20:41
Nazwa dopasowana do dania w 100% :)
adelajda 14.10.2013 20:23
cukinia jest w produktach a kiedy ją dodajesz ?
patryska76 14.10.2013 20:04
Ciekawa nazwa i świetny przepis ;-)
eMMe 14.10.2013 19:35
Ale zieloniutka!:)
Ola1984 14.10.2013 19:29
Fantastyczny kolor! Moje ulubione składniki, uwielbiam takie zupy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak