Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i jabłka.

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 1 szt
Kukurydza z Puszki 1 puszka
sól do smaku
koperek 1 łyżka
majonez 1-2 łyżki
jabłko 1 duże

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i jabłka.

Kapustę pekińską opłukać poszatkować i włożyć do miski, dodając startą marchewkę na grubych oczkach, utarte jabłko,koperek,kukurydzę i majonez Wszystko przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 22.10.2013 10:14
pyszna surówka
Róża1 05.10.2013 22:11
fajna surówka:-)
Konczi 02.10.2013 14:39
smaczna suróweczka
Bernadeta1 02.10.2013 00:29
smaczny dodatek do obiadu
Renataj 01.10.2013 23:05
W sam raz do obiadu.
margaret 01.10.2013 23:03
musi być pyszna::)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak