Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
fasola czerwona z puszki 1 op
kukurydza w puszce 1 op
ser żółty 150 g
ogórki kiszone 4 szt
pietruszka zielona 1 łyżka
seler konserwowy 1 słoik
majonez tradycyjny 4 łyżki
jogurt naturalny 1,5 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę.
Z selera odlać zalewę.
Fasolkę i kukurydze opłukać pod zimną wodą na sitku.
W misce wymieszać fasolkę, kukurydzę, selera, pokrojone jajka, ser żółty i ogórki.
Wymieszać z majonezem i jogurtem, pokrojoną natką i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 12.10.2013 16:53
zapowiada się fajnie
Monika-twin 09.10.2013 16:32
fajna salatka
nogawkuchni 09.10.2013 16:07
Bardzo lubię czerwoną fasolę i patrząc po składnikach ta sałatka z pewnością by mi posmakowała,wygląda smakowicie.
Aleksandra/Olcia 09.10.2013 15:21
bardzo smakowita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak