Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek wieloziarnisty na serwatce.
Kroki postępowania
Do chleba można dodawać dowolne ziarna, zależy co kto lubi. Chlebek jest naprawdę bardzo smaczny i co najważniejsze mało pracochłonny.
mąka krupczatka | 90 dag |
mąka pszenna graham | 10 dag |
otręby pszenne | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 3 łyżki |
sezam | 3 łyżki |
siemię lniane | 3 łyżki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 2 łyżeczki |
drożdże świeże | 42 g |
serwatka | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: