Składniki:
rosół drobiowy | 2 litry |
marchew | 3 szt |
ziemniaki | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 kawałek |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz mielony | do smaku |
olej | do smażenia |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1/4 szkl |
maślaki | 40 dag |
rosół drobiowy | 2 litry |
marchew | 3 szt |
ziemniaki | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 kawałek |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz mielony | do smaku |
olej | do smażenia |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1/4 szkl |
maślaki | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: