Składniki:
Ciasto: | 55 dag |
woda | 300 ml |
oliwa | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
drożdże | 2 dag |
Farsz: | |
ser feta | 10 dag |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
papryka żółta | 1/2 sztuka |
kukurydza | 4 łyżki |
oliwki czarne Smak | 15 sztuk |
oregano | 1 łyżeczka |
Ciasto: | 55 dag |
woda | 300 ml |
oliwa | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
drożdże | 2 dag |
Farsz: | |
ser feta | 10 dag |
papryka czerwona | 1/2 sztuka |
papryka żółta | 1/2 sztuka |
kukurydza | 4 łyżki |
oliwki czarne Smak | 15 sztuk |
oregano | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: