Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z jajek nadziewane pastą z awokado i parówki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówka 1
awokado 1/2
chrzan 2-3 łyżki
natka pietrzuszki do ozdobienia
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z jajek nadziewane pastą z awokado i parówki

Jajka przekroic na pół, wyjąc żółtka. Połówki jajek ułożyc na talerzu. Żółtka posiekac, połączyc z pokrojoną w drobną kostkę parówką. Awkoado obrac ze skórki, pokroic drobno, dodac do żółtek i parówki. Wymieszac, dodając chrzan i doprawiając solą i pieprzem.
Tak powstałą pastę nałożyc na łodeczki z jajek, ozdobic natką pietrzuszki.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 01.09.2013 11:24
Ciekawe połączenie smaków - warto spróbować.
eliza135 27.08.2013 22:18
smakowitości
MC_S 22.08.2013 11:36
Fajne i smaczne łódeczki.
Kuchenka 22.08.2013 10:41
bardzo pomysłowe
Joannasz3190 22.08.2013 10:26
Oryginalne połączenie! :)
Paolcia 22.08.2013 09:56
łoł super przepis :)
Megg 22.08.2013 09:54
wspaniałe połączenie, na pewno bardzo smaczne
Renata9 22.08.2013 09:51
parówek nie jadam, ale awokado uwielbiam
Magula 22.08.2013 09:48
awokado i parówka cóż za połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak