Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki wieprzowo- wołowe
Kroki postępowania
Dodać sól i pieprz do smaku.
Smacznego.
flaczki woło-wieprz gotowane | 1 kg |
włoszczyzna | |
woda | 1,5 l. |
udka z kurczaka | 2 szt |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
smalec | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ziele angielskie | 2 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
Czosnek suszony Prymat | szczypta |
bulion wołowy | 1 kostka |
Przyprawa do flaków klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: