Składniki:
jajko | 2 szt |
woda | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
boczek wędzony | 15 dag |
ogórki małosolne | 2 szt |
marchewki | 3 szt |
mąka | 5 łyżek |
woda | 1 szkl |
olej do smażenia | |
karkówka | 1 bez kości |
jajko | 2 szt |
woda | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
boczek wędzony | 15 dag |
ogórki małosolne | 2 szt |
marchewki | 3 szt |
mąka | 5 łyżek |
woda | 1 szkl |
olej do smażenia | |
karkówka | 1 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: