Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello z masą z bułek
Kroki postępowania
Biszkopt nasączyć herbatą i odstawić. Miksujemy margarynę i dodajemy porcjami wystudzoną masę. Wykładamy równo na ciasto.
cukier | 1 1/4 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 4 sztuki |
sól | szczypta |
wiórki kokosowe | 300 g |
bułki | 6 sztuk |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
margaryna | 1 kostka |
mleko | 2 1/2 szklanki |
herbata czarna | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: