Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrzan

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chrzan polonez 1 mały słoiczek
jaja 4 sztuki
jabłko winne 1 sztuka
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Chrzan

Ugotowane na twardo jajka obieramy i ścierany na drobnej tarce. Jabłko również drobno ścieramy. Do w/w składników dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy do smaku. Całość dokładnie mieszamy. Chrzan przed podaniem schładzamy w lodówce. Podajemy jako dodatek do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 14.07.2013 21:05
uwielbiam taki chrzan

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak