Drożdże rozpuszczamy w ciepłej wodzie , następnie dodajemy cukier i połowę mąki , gdy zauważymy że drożdże zaczynają pracować to dajemy pozostałą mąkę,sól,olej.Zagniatamy ciasto,pozostawiamy przykryte na godzinę, gdy ciasto wyrośnie jeszcze troszkę wyrabiamy i już możemy robić okrągłe placki o grubości 1 cm, następnie pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 st przez 5 minut,jeszcze ciepły przykrywamy i wypełniamy warzywami.Fileta kroimy w kostkę , posypujemy przyprawami i smażymy na oleju , kapustę poszatkować cienko, ogórka pokroić w pół plastry , cebulkę w pół krążki , kukurydze odsączyć i zrobić sos czosnkowy z majonezu 3 łyżki ,jogurt 2 łyżki sól, pieprz , czosnek , zioła prowansalskie. Jeśli wszystkie warzywa sa już gotowe to wypełniamy chlebek i na koniec polewamy zimnym sosem czosnkowym :)