Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z buraczków i tuńczyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1/2 kg
cebula 2 szt
tuńczyk kawałki w oleju
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z buraczków i tuńczyka

Buraczki myjemy dobrze nie obieramy tylko gotujemy w wodzie z sola i odrobina octu. Po ugotowaniu obieramy i kroimy w kosteczkę. Do zimnych buraczków dodajemy posiekaną cebulkę - mieszamy. Dodajemy tuńczyka z puszki. Mieszamy doprawiamy pieprzem do smaku. Sałatkę chłodzimy i podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 10.07.2013 17:50
bardzo apetyczne
Olga_SK 10.07.2013 14:31
Intrygjące połączenie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak