Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane pieczarkami i koperkiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10
pieczarki 10 dag
sól
pieprz
majonez
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane pieczarkami i koperkiem

Jajka gotujemy na twardo. Pieczarki ścieramy na grubych oczach. Cebulę kroimy drobno. Na patelni podsmażamy cebulę z pieczarkami. Przekladamy je do miseczki i dodajemy do nich ugotowane żółtka i pokrojony koperek. Mieszamy, przyprawiamy i dodajemy majonez. Farsz nakładamy na połówki jajka. Jajka układamy na sałacie i możemy przystroić papryką lub rzodkiewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 23.06.2013 21:46
zdjęcie jest tak niewyraźne, że nie wiadomo co przedstawia - po co takie dodawać ?
ewka1978 23.06.2013 21:36
bardzo dobre
gotujebochce 23.06.2013 21:10
uwielbiam faszerowane jaja
Gracer 23.06.2013 20:42
smaczne !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak