Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowy tort bezowy
Kroki postępowania
5. Masło ubijamy mikserem, dodając stopniowo po łyżce ugotowany budyń.
Smacznego !!!
bezy | |
białko | 6 sztuk |
cukier kryształ | 1 szklanka |
cukier brązowy | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
Krem: | |
mleko | 250 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier drobny | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
kakao | 1 łyżka |
czekolada gorzka | 50 g |
orzechy włoskie | 200 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: