Składniki:
twaróg | 2 kg |
cukier waniliowy | 2 szt |
olejek cytrynowy | 1 szt |
żółtko jajek | 5 szt |
cukier kryształ | 1,5 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
budyń waniliowy | 2 szt |
jaja | 3 szt |
twaróg | 2 kg |
cukier waniliowy | 2 szt |
olejek cytrynowy | 1 szt |
żółtko jajek | 5 szt |
cukier kryształ | 1,5 szklanki |
mleko | 2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
budyń waniliowy | 2 szt |
jaja | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: