Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety dorsza "tandari masala"...

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól 1 łyżeczka
przyprawa masala 1 łyżka
mąka 2 łyżki
olej do smażenia - ile potrzeba
cytryna - do smaku
filet z dorsza 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: filety dorsza "tandari masala"...

nieduże filety dorsza opłukać i dobrze obsuszyć ręcznikiem papierowym - będzie chrupiąca skórka

filety obsypać tandari masala przyprawą, solą, mąką

na gorącym oleju smażyć rumiane filety

smaczne filety podać do obiadu z czym lubisz lub na kolację do pieczywa skropione cytryną........SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 01.02.2014 19:40
pycha :)))
Kasia36 28.06.2013 22:13
Nie znam tej przyprawy ale chętnie bym zjadła taką rybkę
JOANNA16 20.06.2013 08:00
pycha rybka
pierniczkowo 16.06.2013 11:33
wspaniała rybka :)
Piter 31 14.06.2013 15:25
Jak dla mnie rewelacyjna rybka na obiad.
fotoviderek 14.06.2013 14:08
Wspaniała rybka, palce lizać :)
beniaminek 13.06.2013 22:44
fajne danie
Sroczka 13.06.2013 22:03
W smaczny sposób przygotowałaś tę rybkę.
owca441 13.06.2013 21:54
lubię tą przyprawę
gotujebochce 13.06.2013 21:51
o ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak