Składniki:
botwinka | 10 sztuk |
schab bez kości | 500 g |
kefir | 1 l |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 listki |
ziele angielskie | do smaku |
sól | do smaku |
koper świeży | do posypania |
ocet 10 % | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
botwinka | 10 sztuk |
schab bez kości | 500 g |
kefir | 1 l |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 listki |
ziele angielskie | do smaku |
sól | do smaku |
koper świeży | do posypania |
ocet 10 % | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: