Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczykiem, rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 185g
Szczypiorek cienki 1/2 pęczka
rzodkiewka 4 duże
sól do smaku
pieprz do smaku
ser biały 150g (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczykiem, rzodkiewką i szczypiorkiem

Ser rozgnieść za pomocą widelca. Następnie dodać tuńczyka, pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i posiekany szczypiorek. Posolić oraz popieprzyć do smaku. Wymieszać całość na jednolitą masę.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwa27 07.06.2013 18:31
super, napewno wypróbuję ;)
Megg 07.06.2013 17:53
pyszna pasta do kanapek
mzap88 07.06.2013 17:41
oooo takiego połączenia jeszcze nie próbowałam
wiola333 07.06.2013 17:29
pyszna kanapka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak