Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki z pieczarkami i serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
pieczarki kilka szt
ser żółty 1 kawałek
sól
keczup

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki z pieczarkami i serem

Bagietkę kroimy wzdłuż na pół a następnie na mniejsze części, u mnie na połówki. Pieczarki obieramy i kroimy na plasterki. Wrzucamy do lekko osolonej, gotującej się wody i gotujemy ok 5 minut, po tym czasie odcedzamy i układamy na bagietce. Ser żółty kroimy na kawałki - plasterki i ukłądamy na pieczarkach. Zapiekamy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok 7 minut, do roztopienia sera. Podajemy z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 13.06.2013 10:26
dokładnie zwykłe, ale dobre,proste przepisy sa czasem najlepsze ;-) polecam
gotujebochce 12.06.2013 10:23
zwykłe a pyszne
LoLa 12.06.2013 08:49
zwykłe ale jakie pyszne mniam
aisoglam 10.06.2013 22:36
Bardzo prosty przepis, smacznie :)
Monika10 10.06.2013 21:08
napewno dobre
paulina2157 10.06.2013 20:21
proste fajne i szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak