Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pietruszką

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszka zielona 2 łyżki
szczypiorek 2 łyżki
cebulka dymka 1 szt
musztarda 1 łyżeczka
śmietana gęsta 2 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pietruszką

Kroki postępowania

1
Ugotowane jajka pokroić w kostkę. Posiekać szczypiorek, cebulkę, natkę pietruszki.
Krok 1 - Pasta jajeczna z pietruszką foto
2
Połączyć śmietanę z musztardą. Przyprawić do smaku.
Krok 2 - Pasta jajeczna z pietruszką foto
3
Połączyć jajka z sosem. Pasta idealnie nadaje się do kanapek. Smacznego!
Krok 3 - Pasta jajeczna z pietruszką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 24.01.2014 15:57
bardzo lubię pasty jajeczne
gosia56 17.01.2014 10:58
super pasta
Klausia 06.01.2014 20:12
wspaniała pasta :)
adelajda 27.09.2013 18:32
wiesz co jesz :)
pestka 22.08.2013 09:09
świetna pasta na śniadanie - to coś dla mnie
Bernadeta1 29.06.2013 00:12
lubię takie pasty
Klausia 24.06.2013 10:21
fajna odmiana :)
gusia1000 10.06.2013 11:37
Warto taką robić.
Katarzyna59 09.06.2013 17:38
bardzo pyszne jedzonko
Alex_M 09.06.2013 11:29
smaczna pasta
fotoviderek 09.06.2013 10:11
Lubię taką pastę :)
Joannasz3190 08.06.2013 21:55
Pyszności, uwielbiam takie pasty :)
gosia1988 08.06.2013 16:56
do chleba idealna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak