Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony na kości od schabu
Gdy dodamy śmietanę 30% mamy pyszna zupę buraczkową.
burak | 1,5 kg |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka korzeń | 2 sztuki |
seler korzeń | 1 sztuka |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | 5 listków |
sól | do smaku |
ocet 10 % | wg uznania |
cukier | wg uznania |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: