Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka porowa z rzodkiewką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
por 1 szt
korniszony 4 szt
cebula 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat
olej rzepakowy
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka porowa z rzodkiewką

Cebulę obieramy siekamy drobno solimy mieszamy i odstawiamy to samo robimy z białą częścią pora. Rzodkiewki myjemy odcinamy zielone liście i ogonki. Korniszony kroimy w kosteczkę. Składniki mieszamy doprawiamy pieprzem i mieszamy z łyżką oleju. Chłodzimy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 29.05.2013 21:45
pyszna suróweczka
iwa643 29.05.2013 19:35
lekka surówka do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak