Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROLADY WOŁOWE

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczeń wołowa 4 plastry
kiełbasa 1 sztuka
boczek wędzony 1 plastry
ogórek kiszony 1 sztuka
cebula 1/2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ROLADY WOŁOWE

Kroki postępowania

1
mięsko wołowe rozbijamy bardzo cieniutko. Solimy,pieprzymy i smarujemy musztardą z jednej strony
Krok 1 - ROLADY WOŁOWE foto
2
Kiełbasę ,ogórka,boczek,cebulkę kroimy w kosteczkę i układamy na mięsie
Krok 2 - ROLADY WOŁOWE foto
3
Zwijamy w ładną roladkę . Obsmażamy z każdej strony a później dusimy do miękkości. Podajemy z sosem i kluseczkami śląskimi
Krok 3 - ROLADY WOŁOWE foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 10.09.2013 08:47
pyszniutkie
adelajda 08.06.2013 18:26
Wołowe roladki są najlepsze
kate.500 03.06.2013 22:03
smaczne roladki
fotoviderek 01.06.2013 07:48
Pyszne, tradycyjne roladki :)
2milutka 31.05.2013 20:11
oo fajna roladka:)
Gracer 31.05.2013 18:42
lubię najbardziej
paulina2157 31.05.2013 18:39
bardzo mięsne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak