Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne bukieciki z twarożkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
śmietana 18 proc 3 łyżki
rukola 1 garść
por
papryka żółta
marchewka
ogórek zielony
orzechy 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne bukieciki z twarożkiem

Orzechy obieramy z skórki i drobniutko siekamy. Twaróg miksujemy z rukolą , dodając pomału śmietanę. Mieszamy twaróg z orzechami, doprawiamy solą- chłodzimy.
Warzywa myjemy , marchewkę obieramy. Warzywa kroimy w długie cienkie paseczki. Do szklaneczek nakąłdamy serek i wkładamy do nich kawałki warzyw. Podajmy schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miszelka 21.05.2013 20:13
bardzo fajne- takie świeże i letnie :)
Barbara13 21.05.2013 13:14
Pięknie podane
reniatka 21.05.2013 12:57
samo zdrowie
Bogusiaz 21.05.2013 11:41
super wyglądają
aisoglam 21.05.2013 11:08
Fajnie się prezentuje :)
dwa pokoje z kuchnią 21.05.2013 10:16
super pomysł
Agnieszka-87-25 21.05.2013 09:53
wygląda świetnie
aisza1 21.05.2013 09:27
wow elegancko, pysznie i zdrowo
iwa643 21.05.2013 09:19
kolorowa przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak