Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z gotowaną wołowiną :
Podawać - w rosole , okraszone cebulką , skwarkami , pesto - jak kto lubi .
Ja tym razem podałam ze skwarkami i boczku i podsmażonymi pieczarkami .
mąka | 2 szklanki+ do podsypywania |
jajko | 1 sztuka |
woda | 1/2 szklanki |
sól do smaku | 1 szczypta |
marchewka ugotowana z zupy) | 1 sztuka |
seler -kawałek z zupy | 1 sztuka |
pieprz mielony do smaku | 1 szczypta |
olej | 2 łyżki |
wołowina gotowana | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: