Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z marynowaną papryką i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki małosolne 2 sztuki
cebula 1 sztuka
feta 1/2 kartonika
sól
papryka marynowana 1 słoik
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marynowaną papryką i fetą

Paprykę i ogórki przekładamy na sitko, aby osączyć je z zalewy. Fetę należy pokruszyć lub pokroić w drobne kawałeczki. Paprykę kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki.
Dodajemy do niej pokrojone w kosteczkę ogórki i pokrojoną w kosteczkę cebulę. Na końcu dodajemy pokruszony ser. Wszystko delikatnie mieszamy. Doprawiamy
solą i świeżo mielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.04.2014 19:46
Warto taką robić.
Konczi 27.05.2013 07:48
smaczne jedzonko
Agnieszka-87-25 27.05.2013 07:45
coś dla mnie
iwi 27.05.2013 07:29
Pyszna sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak