Przepis i sposób przygotowania na: Peperonata z pieczoną papryką i pieczarkami
Kroki postępowania
Dolać 2 szklanki wody i wymieszać.
Ponownie nakryć i dusić razem do miękkości warzyw.
papryka czerwona | 1 duża |
papryka żółta | 1 duża |
cebula biała | 1 duża |
pieczarki | 5-7 średnich |
pomidory | 3-4 duże |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Kucharek | |
ziele angielskie | 5-6 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
przyprawa do zup | |
olej | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
cukinia | 3-4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: