Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z Pesto i krewetkami
Kroki postępowania
Talerz dekoruję ogórkiem zielonym.
makaron tagliatelle z zbó | 400 gram |
pesto | 1 słoiczek |
słonecznik łuskany | 4 łyżki |
papryczka chili | 1 sztuka |
krewetki koktajlowe | 30 dkg |
ogórek zielony | 1/5 sztuki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
oliwa | 2 łyzki |
czosnek | 1 ząbek |
oregano | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: