Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z pieczonym pasztetem i ostrym sosem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1/2 głowy
szczypior
pasta paprykowa 1 łyżka
tabasco 4 krople
olej 1 łyżka
cebula biała 1/2 szt
szczypior
pasztet 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z pieczonym pasztetem i ostrym sosem

Sałatę myjemy osuszamy i rwiemy na kawałki , układamy na talerzach. Pasztet pieczony najlepiej z dzika kroimy w kosteczkę i układamy na sałacie. Szczypior myjemy i siekamy. Połowę cebuli siekamy i posypujemy nią sałatę. Robimy sos. Mieszamy pastę paprykową z olejem i tabasco. Dobrze mieszamy i takim sosem polewamy sałatkę . Polecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 30.04.2013 15:31
aż brak mi słów do twych dań, same smakołyki
reniatka 30.04.2013 12:11
ciekawa sałatka
ZielonyPokoik 30.04.2013 11:46
Smakowicie ! :)
Rafał3 30.04.2013 11:00
smacznie wygląda i pewnie tak smakuje:)
Boska_Agatka 30.04.2013 10:57
mniam mniam wygląda rewelacyjnie
Boska_Agatka 30.04.2013 10:57
mniam mniam wygląda rewelacyjnie
iwa643 30.04.2013 10:47
Smaczna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak