Składniki:
mąka | 250 g |
cukier | 125 g |
sól | do samku |
żółtko jajek | 1 |
woda | 2 łyżki |
Wierzch Serowy | |
serek waniliowy | 250 g |
ser biały | 100 g |
wody gorącej | 1/3 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4-5 łyżeczek |
cukier puder | 1-2 łyżki |
mąka | 250 g |
cukier | 125 g |
sól | do samku |
żółtko jajek | 1 |
woda | 2 łyżki |
Wierzch Serowy | |
serek waniliowy | 250 g |
ser biały | 100 g |
wody gorącej | 1/3 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4-5 łyżeczek |
cukier puder | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: