Przepis i sposób przygotowania na: Roladka wieprzowa z pieczarkami
Kroki postępowania
Mięsko wyciągamy i kroimy na mniejsze kawałki (przy okazji sprawdzamy czy w środku się dopiekło).
SMACZNEGO :)
polędwiczka wieprzowa | 400-500 gram |
cebula | 2 sztuki |
pieczarki | 500 gram |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion cielęcy | 200 ml |
czosnek | 2-3 ząbki |
śmietana | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej | do smażenia |
majeranek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: