Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip ziołowo czosnkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1/2 słoika
śmietana 12% 1/2 kubka
cebula dymka ze szczypiorkiem
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
czosnek 4 ząbki
Koperek suszony Prymat
mięta suszona 1/3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip ziołowo czosnkowy

Majonez mieszamy z śmietaną 12 procent pół na pół. Mieszamy dobrze. Dodajemy wyciśnięty czosnek. Następnie dodajemy drobno posiekaną dymkę.Mieszamy. Dodajemy odrobinę suszonej mięty, suszona lub świeżą natkę pietruszki i koperku. Mieszamy. Doprawiamy pieprzem i sola do smaku. Chłodzimy. Podajemy do kanapek ,pizzy lub sałatek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogusia19 14.04.2013 11:12
na pewno pyszny
dodi 14.04.2013 10:35
bardzo dobry dip, mniam
reniatka 14.04.2013 10:09
lubię takie dipy
iwa643 14.04.2013 07:41
polecam do pizzy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak