Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z warzyw rosołowych...

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka ugotowana 4 sztuki
seler korzeniowy gotowany 1 średni
pietruszka gotowana 2 sztuki
ziemniaki gotowane w mundurkach 6 sztuk
majonez 3/4 szklanki
ogórek zielony - ile potrzeba
rzeżucha - ile potrzeba
Pieprz czarny mielony Prymat 1 łyżeczka
ogórki 4 sztuki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1 łyżeczka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z warzyw rosołowych...

warzywa z rosołu pokroić w kostkę

dodatkowo ugotować jajka na twardo i ziemniaki - pokroić w kostkę

ogórki kiszone pokroić w kostkę

wymieszać z majonezem

do smaku dodać pieprz i sól

przybrać plastrami zielonego ogórka i rzeżuchą.......SMACZNEGO!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.08.2013 00:44
pomysłowo i bardzo smacznie
fotoviderek 08.04.2013 11:48
Świetny pomysł :)
EnoBeno 06.04.2013 12:52
pyszna sałatka
Juleczka20 06.04.2013 10:02
smaczna sałateczka
wiola333 06.04.2013 09:52
bardzo smaczny przepis
IwonaDD 06.04.2013 08:41
pięknie podana !
Piter 31 06.04.2013 08:31
Świetne wykorzystanie warzyw z rosołu,super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak