Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenne jajka- faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
ogórek 1/4 szt
rzodkiewka 1 szt
szczypiorek
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól
pieprz
rzeżucha

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenne jajka- faszerowane

Kroki postępowania

1
Ogórka, rzodkiewkę obrać i pokroić bardzo drobno. Szczypiorek również drobno pokroić.
Krok 1 - wiosenne jajka- faszerowane foto
2
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i przekroić na pół.Wyjąć żółtka i utrzeć z majonezem.
Krok 2 - wiosenne jajka- faszerowane foto
3
Do utartych żółtek dodać pokrojone warzywa, wymieszać i doprawić do smaku. Masą napełnić białka i posypać rzeżuchą
Krok 3 - wiosenne jajka- faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 23.01.2014 10:13
Pyszności na kolację
Angelika10 18.11.2013 22:42
lubię takie
berys18 01.09.2013 19:08
lubię takie jajka
Bernadeta1 23.08.2013 00:14
lubię takie jajka
ben-ka 18.05.2013 08:30
smakowite jajeczka zrobiłaś.
owca441 20.04.2013 21:58
fajne na śniadanko
teresa18 12.04.2013 22:11
kusząca kolacyjka
Monika-twin 06.04.2013 07:43
fajne jajka-pycha
angelika14 05.04.2013 22:15
pyszności, jutro zrobię na śniadanie
TEtalicha 05.04.2013 21:35
bardzo lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak