Składniki:
fasoka szparagowa zielona i żó | 30 dkg |
papryka konserwowa | słoik 40 dkg |
cebula biała | 1 |
ser feta | 1/3 kostki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 2 łyzki |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 2 łyzki |
oliwa | 2 łyżki |
fasoka szparagowa zielona i żó | 30 dkg |
papryka konserwowa | słoik 40 dkg |
cebula biała | 1 |
ser feta | 1/3 kostki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 2 łyzki |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 2 łyzki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: