Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynkowe roladki z jajkiem (koreczki)

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica sopocka 12 plastrów
jajko 3
krem chrzanowy Smak

Przepis i sposób przygotowania na: Szynkowe roladki z jajkiem (koreczki)

Plastry szynki smarujemy z jednej strony kremem chrzanowym (ew. można użyć zwykłego chrzanu lub chrzanu wymieszanego z majonezem). Na każdym plasterku układamy ćwiartkę jajka ugotowanego na twardo i rolujemy. Całość przekłuwamy wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 06.02.2014 16:23
świetna przekąska
JOANNA16 23.06.2013 11:50
pycha przekąska
Gary Michy 26.03.2013 23:29
Fajne koreczki, super! :)
kanu83 26.03.2013 21:06
Pyszne przekąski- smaki komponują się idealnie
TEtalicha 26.03.2013 20:54
super przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak