Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorki koktajlowe faszerowane pastą jajeczną

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 1 op
jajko 4
majonez 2 łyżki
musztarda 1/2 łyzeczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki koktajlowe faszerowane pastą jajeczną

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą, dodajemy majonez i musztardę, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”. Z pomidorków koktajlowych odcinamy ¼, wydrążamy środek i nadziewamy pastą jajeczną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 26.03.2013 21:07
Smakowicie się prezentują- brawo za wykonanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak