Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem, ogórkiem kiszonym i rzeżuchą

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt.
marchewka 1 szt.
jabłko 1 szt.
ogórek kiszony 1 szt.
rzeżucha 3 łyżki
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 2 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem, ogórkiem kiszonym i rzeżuchą

Kapustę pekińską myjemy i szatkujemy. Jabłko, marchew i ogórka ścieramy na tarce jarzynowej i dodajemy do kapusty. Dodajemy też rzeżuchę, majonez, jogurt i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 23.07.2013 21:10
bardzo smaczne
JOANNA16 10.04.2013 17:08
samo zdrowie, pychota
mufinka79 01.04.2013 11:12
Dziękuję bardzo za komentarze :)
Megg 29.03.2013 20:43
pyszna suróweczka
gosia561 29.03.2013 19:46
akurat jest czas na rzeżuchę
bogusia19 29.03.2013 18:35
smaczne ,polecam
dodi 29.03.2013 18:03
mniam, super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak