Składniki:
filet z dowolnej ryby | 1 kg |
pieprz | |
sól | |
mąka | |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
cebula | 2 szt |
marchew | 1 szt |
olej do smażenia |
filet z dowolnej ryby | 1 kg |
pieprz | |
sól | |
mąka | |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
cebula | 2 szt |
marchew | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: